+31 (0)23 5328736 contact@pma-realestate.nl

Ik wil een huis huren

Huren bij PMA Real estate

 

PMA Real Estate publiceert zijn aanbod op meerdere platformen, waaronder Pararius en Funda

Als je geïnteresseerd bent in een woning van PMA Real estate kun je direct online reageren via de website van Pararius.nl Houd er bij het aanvragen van een woning rekening mee dat je een geldig arbeidscontract in Nederland moet hebben.

 

Om je aanvraag te vergemakkelijken is het belangrijk dat je een volledige beschrijving meestuurt wanneer je een woning aanvraagt. Geef zoveel mogelijk informatie over jezelf, je partner (indien van toepassing), je baan, gewenste huurperiode, of je huisdieren hebt, etc..

Vervolgens wordt er een quick scan gedaan om te bepalen of je de juiste huurder voor de betreffende woning zou kunnen zijn en of je voldoet aan eventuele criteria van de verhuurder en vervolgens wordt er een afspraak ingepland om de woning te bezichtigen. Als je de woning wilt huren, nemen we kennis van je voorstel. Bij de onderhandelingen om te komen tot een huurovereenkomst treedt PMA Real Estate op namens de verhuurder. Als er een overeenkomst tot stand komt, controleren wij de door u verstrekte gegevens zorgvuldig op echtheid en kredietwaardigheid.

Vervolgens begeleiden wij namens de verhuurder het gehele proces tot aan de sleuteloverdracht, zorgen voor een kwalitatief goede huurovereenkomst en een grondige inspectie van de woning en rapporteren hierover bij oplevering van de woning.

 

Aanmelden:

Je verklaart in het bezit te zijn van de volgende documenten:

 

Geldig identiteitsbewijs;

Bewijs van je financiële situatie: voor werknemers een kopie van een getekend arbeidscontract, recente salarisstroken en/of een recente werkgeversverklaring;

Als je een eigen bedrijf hebt, moet je een recent en origineel uittreksel van de Kamer van Koophandel en een originele accountantsverklaring overleggen;

Een referentie van je huidige verhuurder kan ook nodig zijn

 

Als je een van onze woningen huurt, betaal je geen courtage aan PMA-Real estate

Klik hieronder voor ons actuele aanbod

Meer weten?  Neem contact met ons op

Waar staat PMA Real Estate voor?

Wanneer je voor onze diensten kiest, ben je onderdeel van een team dat zich volledig richt op het vervullen van jouw wensen en behoeften. Met ruime ervaring in het aankopen, verhuren en beheren van woningen in meerdere regio’s van Nederland, delen we graag onze uitgebreide kennis met jou. Wij zijn deskundig, betrokken en richten al onze aandacht op jou als gewaardeerde klant.

PMA Real Estate is aangesloten bij SCVW- stichting veilig verhuren

Vrijblijvend kennis maken?

Als je met ons samenwerkt, werk je met een team dat jouw wensen voorop stelt. 

Reviews PMA Real Estate