+31 (0)23 5328736 contact@pma-realestate.nl

PMA Amsterdam

Verhuur en beheer

Letting and Property Management

PMA Amsterdam

Gevestigd in Amsterdam en gespecialiseerd in High-end Residential Property Management en Commercial Property Management voor alle gebieden van het Amsterdamse vastgoed.

PMA Amsterdam (PMAdam B.V.) is een onderdeel van PMA Real Estate.

Nu beheren we samen met dit team een uitgebreide vastgoedportefeuille in Amsterdam en omgeving en bieden we huiseigenaren en investeerders gemoedsrust terwijl we hen helpen te leren en mogelijkheden te verkennen voor het ontwikkelen van hun vastgoedinvesteringsstrategie.

PMA Amsterdam richt zich op het hogere segment van de vastgoedmarkt, wat betekent dat al ons vastgoed zich in de vrije sector bevindt.

Door de jaren heen hebben we een netwerk van professionals en partners opgebouwd die ons assisteren bij alle werkzaamheden, zodat we een superieur serviceniveau kunnen garanderen in elk pand, van de klusjesman tot een gespecialiseerde technicus voor complete renovaties.

Onze diensten zijn gericht op vermogensbeheerders, residentiële gebouwen, gebouweigenaren, internationale particulieren, expats, huiseigenaren zonder vaste verblijfplaats, vastgoedbeleggers, particuliere verhuurders, gemeenschapsverenigingen, financiële managers en adviseurs en advocaten voor nalatenschappen en trusts.

 We zijn beschikbaar voor het beheren van woningen van verschillende groottes, meerdere eenheden en types in heel Amsterdam en begrijpen de details zoals het reageren op noodoproepen op late uren, het inhuren van gekwalificeerde en reactieve aannemers, het bijhouden van een nauwkeurige boekhouding en het behandelen van klachten van huurders. 

Hoe wij dat doen?

Vastgoedbeheer in Amsterdam (propertymanageramsterdam.nl)

 

Stel je voor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over het dagelijkse beheer van je vastgoedbelegging. Dat is het soort stressvrije vastgoedbeheerdienst dat wij je willen bieden.

Van vermogensbeheerders, vastgoedeigenaren en investeerders met meerdere eigendommen in de stad en omgeving, tot de overgeplaatste bedrijfsleider die een woning wil behouden en/of verhuren, tot de seizoensgebonden huiseigenaar die het hele jaar door van woning verandert, of tot de vastgoedbelegger of verhuurder, het vereist deskundige en professionele toewijding om elk type eigendom te kunnen begrijpen en beheren volgens de behoeften van de eigenaar.

 

Woningcorporaties, partnerschappen en particulieren die alle soorten vastgoed bezitten, hetzij als belegging of als huurwoning of beide

Huiseigenaren die willen verhuren, maar geen tijd of zin hebben om met huurders/processen om te gaan

Financieel managers die verantwoordelijk zijn voor de bescherming van het huis van hun klanten

Landgoederen en trusts die huizen bezitten, of ze nu bewoond, leegstaand of verhuurd zijn

Huiseigenaren die hun huis parttime of het hele jaar door bewonen.

Huiseigenaren die op vakantie zijn en die iemand willen die zowel het routineonderhoud als noodsituaties kan regelen.

Oudere huiseigenaren die iemand nodig hebben die ze kunnen vertrouwen om voor hun onroerend goed te zorgen.

Marktervaring: High-end, luxe en ultra – luxe onroerend goed

Hoe wij dat doen?

PACKAGES | property-mng (propertymanageramsterdam.nl)

Haarlem

Vestigingen

PMA Real Estate is jouw partner voor alle aspecten met betrekking tot jouw woning, of het nu gaat om huren, kopen, verkopen, verhuren of beheren van jouw vastgoed. Wij staan voor je klaar met persoonlijke aandacht en een uitgebreid advies. 

Recent verkoopaanbod

Haarlem

Verkoop van uw woning

Je huis, waar je zoveel mooie (en misschien minder mooie) herinneringen aan hebt. Maar wanneer je besluit je huis te verkopen wil je natuurlijk de beste prijs er voor krijgen.

PMA Real Estate staat klaar om je hierin te begeleiden. 

Een doeltreffende verkoopstrategie garandeert een snelle verkoop van jouw woning onder de beste voorwaarden.

Verhuur van uw woning

Verhuurbemiddeling

Het verhuren van jouw woning is niet alleen een solide investering voor direct rendement, maar ook een waardevolle zet voor de langere termijn.

Om dit te realiseren, is het essentieel om betrouwbare én op tijd betalende huurders aan te trekken. Huurders zijn immers mensen, en het is belangrijk om te weten wie ze zijn, hoe je ze kunt bereiken en welke specifieke huurders je in jouw woning wilt verwelkomen.

Haarlem

Beheer

Waarom vastgoedbeheer?

Als vastgoedbeheerder nemen we de dagelijkse taken van het beheer van verhuurde woningen over, zoals het innen van huur, coördineren van onderhoud en omgaan met huurderszaken. Dit bespaart jou als eigenaar kostbare tijd en moeite.

Als vastgoedbeheerder begrijpen wij dat het beheer van onroerend goed een complexe taak kan zijn, met diverse uitdagingen die kunnen opduiken. In deze context willen wij benadrukken waarom de diensten van een vastgoedbeheerder essentieel zijn om een soepele en winstgevende huurervaring te waarborgen.

Laatste nieuws 

Wie betaalt wat bij kleine herstellingen?

Wie betaalt wat bij kleine herstellingen?

Bij PMA Real Estate zorgen we voor heldere communicatie over onderhouds- en herstellingskosten tussen huurders en verhuurders. Wij leggen de verantwoordelijkheden duidelijk vast, conform de ‘Wet kleine herstellingen’, zodat zowel grote reparaties als dagelijks onderhoud efficiënt geregeld zijn. Ontdek hoe onze transparante aanpak bijdraagt aan een harmonieuze verhuurrelatie en bezoek PMA Real Estate voor meer informatie over onze vastgoeddiensten.

Jaarlijkse huurinverhoging 2024 : wat kan wel en wat mag niet

Jaarlijkse huurinverhoging 2024 : wat kan wel en wat mag niet

Huurverhoging in de Vrije Sector: Hoe om te gaan met Weigering door de Huurder?
Bij huurverhoging in de vrije sector hebben verhuurders twee opties: verhoging door indexering of door een voorstel. Bij weigering kan overleg of opzegging volgen, mogelijk leidend tot een gerechtelijke procedure. Cruciale factoren zijn redelijkheid, duidelijke communicatie, en voorbereiding op juridische stappen. Daarnaast zijn er fiscale overwegingen bij verhuur van woningen, zoals belastingen in box 1 of box 3, en de impact van nieuw box 3-stelsel op vastgoedbeleggers​​​​​​​​.

Huurcontracten per 1 juli 2024

Huurcontracten per 1 juli 2024

Per 1 juli 2024 zullen er in de wetgeving diverse zaken worden aangepast aangaande het verhuur van woningen. Dit vooral voor de mogelijkheden in huurcontracten. De belangrijkste aanpassing zal zijn het verdwijnen van de huurovereenkomst bepaalde...

Reviews PMA Real Estate