+31 (0)23 5328736 contact@pma-realestate.nl

Verhuur

bemiddeling

Het succesvol verhuren van uw woning biedt u niet alleen direct financieel rendement, maar is ook een strategische investering voor de lange termijn. Om dit succes te waarborgen, is het essentieel om betrouwbare huurders te vinden die niet alleen op tijd betalen, maar ook uw eigendom respecteren alsof het hun eigen huis is. Het selectieproces van huurders is cruciaal, waarbij we streven naar een match die zowel aan uw eisen voldoet als bijdraagt aan een zorgeloze verhuurervaring.

Bij PMA Real Estate zetten we ons in voor een uitmuntende verhuurservice, waarbij elk aspect van het proces met de grootste zorg en professionaliteit wordt behandeld. Ons aanbod omvat een uitgebreid pakket van diensten om uw woning optimaal op de markt te presenteren en de verhuur soepel te laten verlopen:

  • Inmeten woning volgens NEN 2580: We zorgen voor een nauwkeurige meting van uw woning om de exacte oppervlakte vast te stellen, wat essentieel is voor een correcte waardebepaling en presentatie.
  • Funda plattegrond: Een professioneel vervaardigde plattegrond wordt opgesteld voor publicatie op Funda, waardoor potentiële huurders een duidelijk beeld krijgen van de indeling en mogelijkheden van uw woning.
  • 25 professionele foto’s: Onze fotograaf maakt hoogwaardige foto’s van uw woning, die de essentie en sfeer ervan vastleggen voor een aantrekkelijke online presentatie.
  • Huurpuntenrapport en huurprijsadvies: We stellen een gedetailleerd rapport op met de huurwaarde van uw woning, gebaseerd op het puntensysteem en actuele marktgegevens, om u te adviseren over een competitieve en rechtvaardige huurprijs. (verplicht per 1 juli 2024 bij een huurovereenkomst woningen)
  • Publicatie op toonaangevende platforms: Uw woning wordt breed gepromoot op platforms zoals Funda, Pararius, Huurwoningen.nl, Xpat Rentals, Homesearch, en onze eigen PMA website, om een maximale zichtbaarheid te garanderen.
  • Organisatie en begeleiding van bezichtigingen: Wij nemen de planning en uitvoering van bezichtigingen voor onze rekening, waarbij we potentiële huurders persoonlijk rondleiden en informeren.
  • Professionele screening van huurders: Met behulp van grondige controles, waaronder BKR, WWFT, Keesing en EDR, verzekeren we dat alleen betrouwbare huurders in aanmerking komen voor uw woning.
  • Opstellen huurovereenkomst met digitaal ondertekenproces: We zorgen voor een juridisch solide huurovereenkomst die digitaal ondertekend kan worden door zowel de huurder(s) als de verhuurder, voor extra gemak en efficiëntie.
  • Inchecken en opstartbegeleiding van huurders: Bij de start van de huurperiode verzorgen wij een grondige incheck, inclusief een digitaal incheckrapport, waarin de staat van de woning gedetailleerd wordt vastgelegd.

Ons doel is om het verhuurproces voor u als verhuurder zo zorgeloos en voordelig mogelijk te maken, terwijl we tegelijkertijd zorgen voor een aangename ervaring voor de huurders. Met PMA Real Estate kiest u voor een partner die kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Wij bieden volledige ondersteuning bij elke stap, van de eerste ontmoeting tot de sleuteloverdracht, om ervoor te zorgen dat uw verhuurervaring zo soepel en succesvol mogelijk verloopt. Met PMA Real Estate kunt u rekenen op een deskundige, zorgeloze verhuurservice tegen een vast tarief, afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.

Waar staat PMA Real Estate voor?

PMA Real Estate staat voor persoonlijke aandacht en deskundigheid in vastgoed. Wanneer u voor ons kiest, wordt u onderdeel van een team dat zich inzet om uw vastgoedwensen te realiseren, of het nu gaat om aankoop, verhuur of beheer in Nederland. Onze expertise en klantgerichte aanpak staan garant voor uw tevredenheid.

Wij zijn niet alleen deskundig en betrokken, maar ook erkend veilig en betrouwbaar door onze aansluiting bij SCVM en Stichting Verhuur Veilig.

Met PMA Real Estate kiest u voor een betrouwbare partner in de vastgoedmarkt

Onze missie:

Samen werken aan een duurzaam rendement

Vrijblijvend kennis maken?

Reviews PMA Real Estate