+31 (0)23 5328736 contact@pma-realestate.nl

Vastgoed beheer 

Vastgoedbeheer 

Onze missie:

Samen werken aan een duurzaam rendement

 

Waarom vastgoedbeheer?

Als vastgoedbeheerder nemen we de dagelijkse taken van het beheer van verhuurde woningen over, zoals het innen van huur, coördineren van onderhoud en omgaan met huurderszaken. Dit bespaart jou als eigenaar kostbare tijd en moeite.

Als vastgoedbeheerder begrijpen wij dat het beheer van onroerend goed een complexe taak kan zijn, met diverse uitdagingen die kunnen opduiken. In deze context willen wij benadrukken waarom de diensten van een vastgoedbeheerder essentieel zijn om een soepele en winstgevende huurervaring te waarborgen.

Allereerst richten wij ons op het aspect van onderhoudsbeheer. Als vastgoedbeheerder nemen wij de verantwoordelijkheid voor een snelle en effectieve coördinatie van onderhoudsverzoeken, wat resulteert in een verbeterde levenskwaliteit voor huurders en het behoud van de waarde van uw eigendom.

Een ander belangrijk aspect waarin wij van toegevoegde waarde zijn, is communicatie. Wij fungeren als de schakel tussen u en uw huurders, zorgen voor heldere en tijdige communicatie over belangrijke aangelegenheden, zoals huurverhogingen, contractwijzigingen en andere relevante informatie. Dit draagt bij aan een positieve relatie met huurders en minimaliseert onzekerheid.

Tariefbeheer en huurprijzen zijn cruciaal voor het behoud van tevreden huurders. Als vastgoedbeheerder beheren wij uw tariefbeleid op een rechtvaardige en effectieve manier, wat bijdraagt aan een gezonde huurders-verhuurdersrelatie en het behoud van een stabiel rendement op uw investering.

Daarnaast nemen wij de verantwoordelijkheid voor het aanpakken van andere veelvoorkomende klachten, zoals problemen met buren, gebrek aan voorzieningen, onverwachte kosten, correcte borgafhandeling, veiligheidskwesties, trage respons op noodgevallen en conflicten tussen huisgenoten. Door deze kwesties proactief te beheren, streven wij ernaar om een positieve en harmonieuze leefomgeving voor uw huurders te handhaven.

Kortom, als vastgoedbeheerder zetten wij ons in voor het optimaliseren van uw vastgoedportefeuille en het waarborgen van een positieve huurervaring voor uw huurders. Onze uitgebreide diensten omvatten onderhoudscoördinatie, effectieve communicatie, tariefbeheer en het oplossen van verschillende klachten, waardoor u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten terwijl wij zorgdragen voor het succesvolle beheer van uw vastgoed.

De werkzaamheden van een vastgoedbeheerder variëren afhankelijk van het type vastgoed en de overeenkomst met jou als verhuurder.

Veelvoorkomende werkzaamheden in het dagelijkse beheer zijn:

1. Onderhoud: Coördinatie van routine-onderhoud en reparaties, en het zorgen voor een snelle reactie op noodgevallen door eigen technische dienst

2. Administratieve taken: Beheer van huurcontracten, het opstellen van huurovereenkomsten, het bijhouden van financiële gegevens en het verstrekken van regelmatige rapportages aan de verhuurder.

3. Communicatie met huurders: Onderhouden van een open en duidelijke communicatie met huurders, het beantwoorden van vragen en het oplossen van problemen. Ook het adviseren van huurders bij dagelijkse zaken in de huurwoning

4. Juridisch advies: Zorgen voor naleving van lokale huurwetten en voorschriften en het verstrekken van juridisch advies aan de verhuurder.

5. Leegstandsbeheer: Actief zoeken naar nieuwe huurders om leegstand te minimaliseren en ervoor te zorgen dat eigendommen snel worden verhuurd.

6. Financieel beheer: Beheren van de financiën, inclusief het betalen van rekeningen namens de verhuurder en het bijhouden van inkomsten en uitgaven.

7. Tussentijdse Inspecties: Uitvoeren van regelmatige inspecties van het vastgoed om de algehele staat te beoordelen en mogelijke problemen vroegtijdig te identificeren.

8. Advies over markttrends: Blijven informeren over markttrends en het verstrekken van strategisch advies aan de verhuurder voor het optimaliseren van het rendement op investeringen.

9. Communicatie met VVE’s: Onderhouden van de contacten met VVE’s, indien gewenst en doorgeven van incidenten als het een VVE zaak betreft

Deze taken kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de verhuurder en het type vastgoed dat wordt beheerd.

 

Waar staat PMA Real Estate voor?

PMA Real Estate staat voor persoonlijke aandacht en deskundigheid in vastgoed. Wanneer u voor ons kiest, wordt u onderdeel van een team dat zich inzet om uw vastgoedwensen te realiseren, of het nu gaat om aankoop, verhuur of beheer in Nederland. Onze expertise en klantgerichte aanpak staan garant voor uw tevredenheid.

Wij zijn niet alleen deskundig en betrokken, maar ook erkend veilig en betrouwbaar door onze aansluiting bij SCVM en Stichting Verhuur Veilig. Met PMA Real Estate kiest u voor een betrouwbare partner in de vastgoedmarkt

Onze missie:
Samen werken aan een duurzaam rendement

Vrijblijvend kennis maken?

Reviews PMA Real Estate